Contact

Let op! Als je vragen hebt met betrekking tot Linux en/of open source software, kan je beter gebruik maken van één van de andere mogelijkheden die hieronder beschreven staan.

Hulp in de regio

Via http://www.buurtlinux.nl/zoek-hulp/ kun je in contact komen met een expert bij jou in de buurt. Wellicht wil hij je thuis bezoeken of ben je bij hem welkom. Vaak kan hij de benodigde software voor je op een cd, dvd of usb-stick zetten. Overigens kun je ook buiten de NLLGG terecht. Sommige distro's hebben hun eigen kaart met steunpunten. Binnen de HCC zijn Linux-groepen actief. Probeer eens www.linuxamsterdam.nl, www.linuxnijmegen.nl of linuxjouwstad.nl.

Hulpvragen over Linux via e-mail

Antwoord op al je Linux-vragen kan je onder andere krijgen via onze mailinglijst. Daar moet je je wel eerst voor aanmelden. Dit doe je door een mail te sturen met als onderwerp subscribe linux naar ecartis@lists.nllgg.nl, verdere tekst is niet nodig.

Lees meer over onze mailinglijsten, berichten teruglezen kan in het archief van de mailinglijst.

Chatten via IRC

Voor vragen en als hulpmiddel verwelkomen we je graag voor een chat op het IRC kanaal #nllgg op de server irc.oftc.net:6667. Dat kan eventueel direct per browser via de webchat van mibbit - kies op die pagina bij "Connect:" het netwerk OFTC en bij "Channel:" #nllgg - voor het invulveld "Nick:" geef je een eigen gekozen naam op.

Op onze wiki staat een uitgebreidere IRC handleiding voor het installeren en configureren van een aantal chatprogramma's.

LinkedIn/Facebook

De NLLGG is ook aanwezig op de diverse sociale netwerken, waar men bij elkaar kan komen. Voor discussies en vragen rond opdrachten kan je elkaar ontmoeten bij de NLLGG groep op LinkedIn. Op Facebook hebben we een NLLGG pagina, waar je berichten kan achterlaten en de evenementen/berichten die we aanmaken met je vrienden kan delen.

Communicatie met en van actieve leden

Actieve leden en mensen met ideeën nodigen wij graag uit om lid te worden van de mail-distributielijst "Stamtafel", via een mail met onderwerp subscribe stamtafel naar ecartis@lists.nllgg.nl.

Postadres

Nederlandse Linux Gebruikers Groep
Fultonstraat 75
2562 XC, Den Haag

Contact met het bestuur

Vul het onderstaande formulier in als je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot de vereniging; voor vragen over Linux kunt u terecht op http://www.buurtlinux.nl/zoek-hulp/ en onze mailinglijst (zie Activiteiten); voor adreswijzigingen en opzeggen zie Lid worden. Je vraag met betrekking tot de vereniging zal naar het bestuur gestuurd worden. Zij zal proberen om zo snel mogelijk antwoord te geven mits de vraag over de vereniging gaat. Alle velden dienen ingevuld te worden!

Vermeld hier je vraag of opmerking over de Nederlandse Linux Gebruikers Groep. Als jouw lidmaatschap het onderwerp is, vermeld dan je gegevens.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.