Evenementen

Op deze pagina proberen wij zo veel mogelijk open source gerelateerde evenementen, voornamelijk die in Nederland en België plaats vinden, te verzamelen. Mocht je een evenement missen, geef het dan door: hoe meer, hoe beter! In de toekomst willen we het mogelijk maken om dit via een formulier te doen voor ieders gemak (heb jij Drupal-ervaring en goede suggesties hiervoor, horen we dat ook graag).

11 mei 2019: T-DOSE
Locatie: Fontys University , Eindhoven (NL) | Registratie vereist: Nee

T-DOSE is een vrij, gratis en jaarlijks evenement gehouden in Nederland om het gebruik en ontwikkeling van Open Source Software te promoten. Tijdens dit evenement kunnen Open Source projecten, developers en bezoekers ideeën en kennis delen. Dit jaar wordt T-DOSE gehouden aan de Fontys University of Applied Science in Eindhoven op 24 november 2018.

Update:

het evenement is verplaatst naar 11 mei 2019

18 mei 2019: NLLGG-bijeenkomst
Locatie: Kranenburg Praktijkonderwijs , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Nee

In mei hebben we weer een opensource-partij 😎 Wij organiseren op de 18e onze derde bijeenkomst en jij bent van harte welkom. Klik op de url voor de meest recente informatie.

Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Ja

Onze zuster-vereniging, NLUUG, organiseert haar jaarlijkse voorjaarsconferentie op 23 mei. Met de conferentie richten ze zich vooral op professionele systeem- en netwerkbeheerders.

21 september 2019: NLLGG's Software Freedom Day
Locatie: Kranenburg Praktijkonderwijs , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Nee

September, de maand voor Software Freedom Day. Tijdens deze bijeenkomst willen we zo veel mogelijk verschillende aspecten van de voordelen van open source laten zien. Check de bijeenkomst-pagina voor het programma.